mandag den 1. november 2010

SEO - Hvordan du kommer videre

Før du kan komme videre med dine SEO-anstrengelser, skal du have det fundamentale på plads. Det håber jeg du efterhånden får når du læser denne blog. Alle de grundlæggende faktorer bliver behandlet her på bloggen, og du får chancen for at komme med tilbagemeldinger. Både med hensyn til hvad der er godt, hvad der er mindre godt, hvad du savner, og hvad du ellers har brug for.

Hidtil har dette ikke givet ret mange kommentarer.

Det kan betyde en af flere ting:


  • Enten at alt er i den skønneste orden

  • Eller at du er for genert til at skrive

  • Eller måske at du ikke gider kommentere



Hvis alt er i den skønneste orden
Hvis alt er i den skønneste orden var alt jo fryd og gammen, og så kunne vi jo se en masse blogs springe op af hitlisten ved søgninger på Google og Bing. Men det er jo ikke de store forandringer vi ser.

Hvorfor mon?

Kunne det ikke netop være fordi mange overser den store effekt som søgemaskineoptimering netop har på godt indhold? Du kan anstrenge dig med at skrive mange gode blogartikler, men hvis ingen hører om dem, og derved læser dem, kan det hele jo - groft sagt - være lige meget...

Derfor er det vigtigt at SE mulighederne for forbedringer, og gøre noget ved det. Det er jo derfor jeg inspirerer og motiverer med de artikler jeg skriver. Jeg ser store muligheder i at HJÆLPE folk allerede fra begyndelsen, og det BØR være noget der var værdifuldt for alle.

Hvis du er for genert til at skrive
Hvis du er for genert til at skrive, så er det næppe internet du skal arbejde med, for her på nettet er der ingen bonus for at være tilbageholdende. Tværtimod faktisk.

Hvis du vil have succes, så må du gå efter guldet, og én af vejene som du har læst om her på bloggen er at skrive kommentarer på andres blogs. Også denne. Folk der overser denne indlysende chance for at profilere sig kommer ingen vegne.

Så drop genertheden, og kom i omdrejninger. Jo før du kommer i gang, jo før vil du se effekten på dine egne blogs og websider.

Hvis du ikke gider kommentere
Hvis du ikke gider kommentere er der kun én du snyder: dig selv. :-)

Jeg fortsætter med at skrive uanset, for jeg kan se, at indholdet kommer højere og højere op i søgemaskinerne, og kan ligeledes se den effekt det har på alle områder - lige fra Adsense-indtjeningen til salg af e-bøger m.v. Altsammen kommer fordi folk bliver opmærksomme på det gode indhold, og bliver inspireret til at læse mere. Også selvom de kan være nødt til at tage Visa-kortet op af lommen, eller logge ind på PayPal for at få adgang til mere viden.

Den som investerer i sin fremtid lægger fundamentet for succes. Den som venter på det hele kommer ned fra himlen, kommer til at vente længe... :-)

Konklusion
Der er kun én vej, der virker, og det er fremad. Jo før du indser dette, jo før vil du kunne se effekten af din optimering af dine sider og dit indhold. Ingen kan nogensinde gøre hele arbejdet for dig. Din egen handling er det som adskiller dig fra de 95% skeptikere, som aldrig når noget.

Ingen kommentarer: