torsdag den 28. oktober 2010

Få en anmeldelse af din blog

Som sagt er backlinks en god ting. Du kan nu få en anmeldelse af din blog til en ekstremt lav pris - hvis du reagerer inden tirsdag den 2. november 2010. [Opdatering 10. november: jeg udvider tilbudet til den 20. november. Skynd dig, for der er ikke flere chancer hvis du ikke handler nu.] Normalprisen for en artikel jeg skriver er 300,- som du kan se på www.henrikblunck.dk, men som et specielt introduktionstilbud laver jeg netop nu et "før jul" tilbud. Du kan få en omtale af din blog som vil udkomme drypvis efter først-til-mølle princippet for 175,-.

På den måde kan du lynhurtigt begynde at få de første links der peger på din webside eller blog, og samtidig kan du glæde dig over, at du rammer et nyt segment.

For at drage nytte af tilbuddet kan du vælge et af følgende alternativer:


  • Betaling via Paypal - via betalingsknappen herunder

  • Betaling på bankkonto - reg: 6610 - Kontonr: 0004255117I begge tilfælde bedes du skrive din egen URL - og hvis du har en senere startdato end 1. november på din blog, så kan du OGSÅ benytte tilbuddet. Men bemærk, at tilbuddet KUN gælder hvis du betaler INDEN den 20. november. Så for dem som vil betale via Netbank i stedet for PayPal er fristen altså torsdag den 18. november for at betalingen kan være fremme den 19. november.Få anmeldelse her på bloggen


En bloganmeldelse på 600 ord giver en læseværdig introduktion til dit indhold, og du får bagefter lov til også at bruge teksten som du har lyst til, men ved fuld kopiering er det bedst at linke til artiklens oprindelse for at undgå Duplicate Content problematikken da anmeldelsen jo oprindeligt er udkommet her.

Men det forklarer jeg dig i en mail efter betaling, så du får den optimale udnyttelse af denne strategi. :-)

2 kommentarer:

Henrik V Blunck sagde ...

Jeg fortsætter tilbuddet indtil den 20. november. Men skynd dig. Tilbuddet lukker hvis ikke du griber chancen nu.

Net Optimering sagde ...

Det er meget rart at vide, at der stadig er nogle mennesker, der giver en så stor oplysninger til folk, så de kan vide, at hvordan man kan gøre deres hjemmeside SEO venlig. Link bygning er virkelig meget vigtigt for et websted for at få hjemmesiden i den nye højde for succes i form af højt rangerende og god trafik. Jeg fandt en hjemmeside ved navn Netoptimiring hvor de giver god service til kunderne for at tage deres hjemmeside i vejen for forbedring. De giver Seo Uddannelse til kunderne.