fredag den 16. oktober 2009

Søgemaskineoptimering for ALLE

Det er meget sjovt at læse blogs om søgemaskineoptimering, for det er tydeligt, at mange ikke synes, at søgeoptimering skal være noget alle forstår. Flere gør det langt sværere at følge med end det egentlig behøver at være.

Når du skal optimere et indhold på bestemte ord, så skal dit indhold stadig være af ordentlig kvalitet. Men hvor du i skrivning af stile får at vide, at du skal variere dine ord, så kan det være en fordel, at lade dine nøgleord optræde med en passende frekvens gennem teksten.

Det betyder IKKE, at du skal lave en kunstig tekst, men derimod, at du skal lave en ordentlig tekst, som både er læseværdig, men også fornuftig i forhold til en søgemaskine. Det kræver noget helt særligt, at kende mulighederne, og de forskellige tricks du kan bruge.

Betyder det, at det ikke er alle der kan skrive?
Betyder det så, at det ikke er alle der kan skrive gode og effektive tekster? Nej, tværtimod. Nogle gange er det blot nogle simple instruktioner som skal til for at gøre en middelgod tekst endnu bedre når en søgemaskine ser teksten.

Faktisk har jeg tænkt mig, at lave et videocast om gode tekster og gode regler for at skrive en tekst som ranker godt på søgemaskinerne. Det er ingen fast formel, for den kan garneres med yderligere små tricks og forbedres endnu mere, men det vil give et godt fingerpeg til generelt at score blot en smule højere på søgemaskinerne.

Det videocast kan du se frem til at se på søndag.

Foreløbig god weekend. :-)

Ingen kommentarer: