torsdag den 25. august 2011

Hvor du henter yderligere informationer om SEO og online indtjening

Jeg forstår godt nysgerrigheden om hvor du kan hente yderligere informationer om SEO og online indtjening. Det vil jeg gerne give et kvalificeret svar på. De kilder jeg her anbefaler tjener jeg intet på at anbefale, så du får min direkte mening om tingene, og det håber jeg du kan bruge.

Som jeg tidligere skrev, var SEO for ALLE den e-bog der til sidst måtte skrives, og den giver et godt overblik der kan få dig godt i gang med din egen optimering af dine sider, blogs m.v.

Viden om SEO
Når det gælder søgemaskineoptimering er der to eksperter jeg gerne vil fremhæve. Jeg hjalp den ene med at finde et nyt navn til sit ekspertforum, og det er Thomas Rosenstand, som har skabt et rigtig godt forum, nemlig E-Universe. Hans bog, SEO-LEX, er guld værd for dem som gerne vil dykke ned i optimeringen på klart dansk.

Ekspert nummer to er Mikkel deMib Svendsen, som også har en forkærlighed for el-biler, der både har udgivet SEO 2.0 og SEO FAQ.

Begge ovenstående mænd vil du med fordel kunne læse videre om.

Viden om Online indtjening
Når det gælder online indtjening, så kan jeg ikke helt undlade at nævne, at min blog Tjen penge på nettet - i din fritid behandler emnet ud fra mange vinkler. For de af jer der også læser engelsk kan I med fordel også følge Earning Money Online.

Ovenstående er hermed afsluttende indlæg herfra. Bloggen vil forblive online, men der forventes ikke nye indlæg om emnet SEO fra min pen foreløbig. Nu vil jeg dykke ned i den præmie jeg fandt i forbindelse med navnekonkurrencen jeg beskrev ovenfor, og ønsker alle god vind med jeres optimering. Læs e-bogen SEO for ALLE, og brug de ting du lærer i e-bogen. Mens jeg skriver dette siger statistikken at 250 allerede har hentet e-bogen. Hvornår henter du din gratis e-bog om emnet?

2 kommentarer:

Henrik V Blunck sagde ...

SEO-LEX er i øvrigt nu opdateret til Seo-Lex 17, og Thomas Rosenstand vedligeholder hvert år sin e-bog - værd at tjekke ud herfra: http://www.seo-lex.dk/

Lone Brand sagde ...

SEO-LEX er super godt