torsdag den 30. april 2009

God ide at opdatere sin WordPress blog

Det er absolut en god ide at opdatere sin WordPress blog. Hvis du selv hoster din blog på dit eget webhotel så kender du allerede proceduren. Du henter WordPress i en zip-fil, som udpakkes hvorefter du via FTP uploader til dit webhotel i det rigtige bibliotek.

Når overførslen er sket har du en opdateret blog, og den eneste ting du evt. skal gøre er at opdatere din database hvilket sker straks du besøger din blog for at tjekke at alt er som det skal være. Når du logger ind på dit Admin-vindue (Dashboard/kontrolpanel) får du beskeden om databasen, og når du har ladet WordPress opdatere databasen er alting klar til brug, videre skrivning m.v.

Rent søgemaskinemæssigt sker der noget meget vigtigt. Den nye version af WordPress omfatter 678 filer, så når du opdaterer din blog-software opdaterer du en masse filer som virker som nyt guf for søgemaskinerne. Udover de opdateringer du foretager når du skriver, får du altså ekstra bonus ved at softwaren holdes à jour.

Det samme sker når der kommer en ny måned. Hvis du allerede har nogle indlæg i denne måned kan du score "nye" points ved at udskyde din udgivelse så du også har et indlæg i den nye måned. Din blog må aldrig ligne en automatisk geværsalve. Det er meget vigtigt at tingene kommer "organisk" - også selvom du måske sætter dig ned en enkelt dag i ugen og skriver de fire-fem indlæg du vil have skal udkomme i løbet af den kommende uge.

Bliv ved med at læse, og du vil få mange flere tips til hvordan du forbedrer dit arbejde med at forbedre din søgemaskineoptimering. God læselyst.

Ingen kommentarer: