torsdag den 30. april 2009

Jo mere naturligt, jo bedre

Jo mere naturligt du skriver, jo bedre er det. Jeg omtalte i mit tidligere indlæg det med at skrive i forhold til tendenser. Du kan også bare skrive i forhold til ting du selv har oplevet.

Flere har oplevet at indlæg på deres private blogs blev taget langt mere alvorligt af firmaet end trusler om at gå til en advokat. Det er der en meget god grund til. Advokaten koster penge - det gør et indlæg på din egen blog ikke. Hvis du desuden kan dokumentere din sag er der intet til hinder for, at du kan advare andre imod at begå samme fejl som du selv har oplevet.

Dette hører ikke formelt ind under søgemaskineoptimering, men er mere en pointe i forhold til at folk meget ofte Googler efter firmanavne når de skal handle med et bestemt firma. Hvis det så er en brugtvognshandler som f.eks. er langsom til at indlevere nummerpladerne er det bedre du får sørget for at medbringe en salgsattest du bagefter kan indsende til Skat for at dokumentere ejerforholdets ændring.

Bemærk: du bør ALDRIG skrive noget på internet du ikke kan dokumentere. Selvom der ikke er faldet ret mange domme med relation til defamering via internet vil du stå meget dårligt i forhold til din online troværdighed hvis ikke du holder dig meget stærkt til sandheden, altid.

Men altså: husk at skrive naturligt. Det gavner også læserne af dine blogs, hjemmesider, og når du laver podcasts eller videocasts. God fornøjelse.

Ingen kommentarer: