mandag den 20. juli 2009

Svar på de vigtige spørgsmål

Hvad svarede du da jeg den 8. maj bad dig besvare nogle vigtige punkter i artiklen "SEO behøver ikke koste alverden"?

Jeg skrev:
Så derfor skal du, før du kommer videre, gøre dig klart:

  • Hvordan er konkurrencen i din niche?

  • Hvordan er dit indhold?

  • Hvad er dine mål? På kort og på langt sigt...

  • Hvad er det du ønsker at opnå?Hvordan er konkurrencen i din niche?
Er den konkurrence optimal? Kan du gøre noget for at placere dig bedre i forhold til din kundegruppe? Er der noget du har overset?
Husk: jo mere kreativt du tænker, jo bedre vil dine resultater blive. Du kunne skrive en spændende artikel om din niche, og frigive den gratis for at skabe interesse om din forretning på artikeldatabaser som f.eks. ArtikelPuljen.
Det virker langt bedre end de gamle pressemeddelelser hvor du mange steder først skal igennem redaktionernes presning af stoffet hvorefter kun meget lidt trænger igennem. I en artikel kan du linke direkte, og skriver du godt vil du skabe langt mere direkte interesse med direkte klik. Altsammen inden for ganske få timer.

Hvordan er dit indhold?
Hvis det er godt, hvordan kunne det så blive ENDNU bedre?
Hvis det er skidt, hvem kan du så outsource til for at få gjort dit indhold bedre?
Altsammen vigtigt at tænke over for kunderne støvsuger nettet, og nogle kundegrupper kan være meget specielle hvis ikke indholdet tiltrækker dem. Det er ikke DERES problem, men DIT, fordi det er DIG som vil sælge et produkt. Det er du nødt til at erkende for at blive bedre til at sælge.

Hvad er både dine kortsigtede og langsigtede mål?
Det er ikke noget mål at ville være "størst" eller "rigest"....
Amazon blev ikke nogen succes på at ville være størst i bogbranchen, men blev tværtimod en succes fordi de var de første til at gøre det sjovt at søge efter bøger. Når folk udfylder deres ønskelister (wish lists), så skaber det mersalg, og mersalg øger omsætningen. Amazon var aldrig blevet nogen succes, hvis de havde fastholdt den samme snobbede holdning du også finder inden for meget vinsmagning.
Det at købe bøger, cd'er og dvd'er er sjovt fordi du finder inspiration på deres sider. Afledt salg, som jeg tidligere har nævnt, er jo det, at folk ser noget de ellers aldrig havde fundet. Og danske sites er ved at tage ved lære, f.eks. Saxo.

Hvad vil du gerne opnå?
Sæt dig nogle delmål, og gør det derefter til din vigtigste prioritet at GENNEMFØRE dine mål. Det skal vi arbejde videre med i kommende artikler.

Ingen kommentarer: