fredag den 21. august 2009

Konkurrencen gør ondt på nogle "eksperter"

Der er en del danske "eksperter" som har ondt i tegnedrengen over den konkurrence der er kommet på SEO-området. Det måtte komme før eller siden.

Ganske som flere iblandt os har været hidkaldt når CSS og HTML-delene ikke har valideret, så er SEO-området nu også ved at opleve, at der er skarpere konkurrence. Det irriterer nogle, men glæder os andre.

Glædeligt fordi det viser, at folk er begyndt at interessere sig for at ramme topplaceringerne, men irritation fordi mange nu skal til at lave om på deres teknikker. Fælles for mange "eksperter" er deres udsagn om, at man ikke helt kan holde sig til white hat teknikker for at score højt. Det afviser jeg blankt!

Du kan SAGTENS opføre dig ordentligt - og inden for rammerne af ordentlige webdesign- og optimeringsprincipper - og score højt. Det handler i særlig grad om det INDHOLD du præsterer. Det nytter ikke noget at score højt i søgeoptimeringen hvis folk bagefter bliver skuffede når de kommer til dit site.

Så hold fast ved læsningen af bloggen. Du får en masse tricks ganske gratis som du kan bruge til at få dine sider bedre placeret.

God weekend. :-)

Ingen kommentarer: