onsdag den 30. september 2009

Individuelle titler på ALLE dine sider

Hvor meget gør du ud af individuelle titler på ALLE dine sider?

Jeg véd godt vi alle er slemme til at fokusere mest på vores blogs, sociale medier, YouTube kanaler og mange andre ting. I disse bredbåndstider er optimeringen af selve din hjemmeside måske endda trådt helt i baggrunden. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan faktisk opnå en kæmpe optimering ved at gennemgå hele dit website én gang for alle.

Brug f.eks. dit FTP-program til at downloade hele dit domæne til et bibliotek på dit skrivebord. Gå hver eneste HTML-fil igennem, og find temaet for den enkelte side. Ret titlen og evt. beskrivelsen samt nøgleord. Søgemaskinerne nøjes ikke med at læse dine metatags, men det er i hvert fald stensikkert, at du går glip af en mulighed for optimering hvis du lader dine titler være identiske på hele dit domæne.

Når du bagefter undrer dig over, at skulle rette titlerne, så tænk på hvad der står allerøverst på din browser (det program du "ser" internet med).... Det er nemlig også dér dit indhold i title står... Dine kunder vil også kunne se, at du koncentrerer dig om at lave ordentlige titler på dine sider når du har gennemført dette.

God arbejdslyst. :-)

Ingen kommentarer: