onsdag den 26. maj 2010

Anbefalet artikel om det simple SEO

Som alle der fast læser denne blog vil huske, så har jeg aldrig været sparsom med at anbefale andre kilder, når disse har skrevet noget rigtig godt. I dag stødte jeg via Thomas Rosenstand på noget rigtig god via Twitter, og jeg tænkte, at jeg lige ville dele artiklen med jer.

Der er tale om artiklen "Når det simple SEO glemmes".

Causeringen er interessant for det er så ganske sandt. Hvis du vender tingene på hovedet, f.eks. begynder at få links til din blog før du har indhold på den falder alt lynhurtigt til jorden. Der er en logisk rækkefølge vi alle har måtte gennemgå når vi har skabt en ny blog:


  • Design af bloggen

  • Indhold på bloggen

  • Udbygning af bloggen

  • Annoncering af bloggenDer kan i hver fase indskydes ekstra elementer, men ganske naturligt først at gøre sin blog personlig. Fjerne "Hello World" indlægget som er standard på en WordPress-blog, og dernæst skabe sit indhold. Når det er på plads kunne du vælge at annoncere bloggen.

Men jeg ville vente til der var i hvert fald et par indlæg på bloggen. Et indlæg er en smule spinkelt når noget nyt skal annonceres, medmindre du - som de fleste af os - gør dit første indlæg til en introduktion af hvad du vil fortælle om på bloggen. Så kunne du sagtens skabe en interesse for dit indhold allerede fra første dag.

Det vigtigste er det regelmæssige indhold.

Jeg har selv gjort ferien til min skærpelse af det jeg gerne vil arbejde med fremefter. Jeg vil beskæftige mig med nogle ganske præcise områder i de kommende år, og heriblandt er SEO et af områderne. Du har ikke kunne læse så meget om det endnu, men det er fordi jeg har brugt min nye blok (papir-blok) til at notere en masse artikelideer jeg har om det at lave ordentlig SEO.

I juni måned vil jeg fokusere en del på det at bruge Twitter som værktøj til at profilere sine sider, og det gøres netop med henblik på det at bygge links til dit indhold.

I månederne herefter vil der være mange andre temaer, som måned for måned skal køre efter bestemte temaer. Jeg håber naturligvis du allerede nu vælger at tilføje denne blog til din samling af RSS-læste blogs. Du skulle nødig gå glip af det indhold der kommer.

Fortsat god læselyst. :-)

Ingen kommentarer: