lørdag den 24. april 2010

Super genvej når navnet er optaget

Hvis du har en genial idé hvor dk-domænet allerede er optaget, så KAN du rent faktisk lave en kæmpe genvej gennem hele kluderet — og sågar score højt, også selvom din side ikke validerer.

"Jamen, sagde du ikke lige?" tænker du måske...

Jo, det gjorde jeg i gårsdagens artikel om webdesign. Der er blot en enkelt detalje som fortjener at komme med før folk misforstår budskabet i artiklen.

Google arbejder nemlig tæt sammen med Blogger. Ad den vej kan du f.eks. godt registrere "seo-for-begyndere", selvom www.seo-for-begyndere.dk var optaget — og med lidt snilde kan du nærme dig toppen uden det kræver det helt store. Det kan du se med denne blog, som har en syvendeplads ved en søgning efter SEO for begyndere, også selvom bloggen ikke endnu har 50 indlæg.

Så ganske som det kun er et generelt begreb at en blog skal have en masse nyt indhold konstant for at score højt, så er der altså også genveje i internet-universet som du altså får her på bloggen. Det er mit mål, at SEO for begyndere skal være stedet hvor alle - helt gratis - kan finde de oplysninger der skal til for at score højt. Men det kræver en indsats at nå målet, og det er her du gør forskellen ved at tage handling frem for alene at lære en masse. Det skal implementeres for at gøre en forskel.

Fortsat god arbejdslyst med dine webdesign-projekter. :-)

* * * * * * * * * * * * * * * *

Årets specialtilbud

Husk: der er snart kun en måned tilbage hvis du vil nå at få fat på årets specialtilbud. Spar over 570,- ved at købe dette specialtilbud.
Du kan læse mere her: http://www.blunck.dk/specialtilbud/
* * * * * * * * * * * * * * * *

Ingen kommentarer: