mandag den 14. juni 2010

Tjek din egen sides PageRank

Du kan faktisk lynhurtigt tjekke din egen sides PageRank, for jeg deler i denne artikel en lille formular som kan lave kontrollen for dig hurtigt, nemt og ganske gratis.

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker serviceHvis du gerne vil forbedre din PageRank kommer her fire hurtige metoder du kan bruge til at forbedre din sides placeringer i søgemaskinerne:

  • Begynd at skrive relevante kommentarer på diverse blogs. Start gerne med at skrive en kommentar på denne blog også. Husk navn og din URL (link til din hjemmeside/blog) af to grunde. Dels giver det søgemaskinerne mulighed for at crawle din side når de kigger forbi denne side, men også fordi det giver de mennesker der synes din kommentar er interessant en mulighed for at komme videre til netop DIN side.

  • Link KUN til relevante blogs i din blogroll. [Blogroll = liste over blogs du læser] Det er meget moderne at linke til venner og bekendte, men det var måske bedre at opbygge en blogroll for hver af dine blogs. Så kunne din blog om madopskrifter linke til ting der var relevante for dine læsere, mens links til leverandøren af kattefoder nok passede bedre i din egen personlige blog, som også har mere information om katte.

  • Skriv længere artikler. Et godt mål for en artikels længde ligger mellem 400-800 ord. På den måde skaber du indhold som søgemaskinerne kan indeksere bedre. Husk ikke at fylde dine artikler med alt for mange nøgleord i lange gentagelser. Brug kun nøgleordene når de er relevante for dit budskab.

  • Brug din signatur når du skriver. Din signatur kan være vigtig både når du skriver en e-mail til andre, men også når du skriver på fora og/eller i nyhedsgrupper. Det er en yderst effektiv måde at rundkaste informationer om de ting du laver, og det giver mange klik videre til dine sider.Se så at komme i gang med at forbedre din sides placering i søgemaskinerne. God arbejdslyst. :-)

Ingen kommentarer: