fredag den 29. april 2011

Udvid dit ordforråd

Et vigtigt mål hvis du skal arbejde med blogs er, at udvide dit ordforråd. Ikke alene fordi synonymer er gode til at skabe variable ankertekster, men sandelig også fordi det gør dit sprog mere levende. Der er intet så kedeligt at læse som en ren søgemaskineoptimeret tekst, som gentager de samme formuleringer i et forsøg på at skabe den rette ordblanding til denne optimering.

I den forbindelse er jeg stødt på en spændende blog hvor de netop kører alfabetet igennem, og efterlyser ord som starter med et bestemt bogstav med regelmæssige mellemrum. Du kan se bloggen her: ABC Scandinavia.

Jeg har bidraget med en del ord, og for hvert bogstav har det været lækkert at tænke i nye baner. Et projekt som udfordrer hjernen på en sjov måde, ganske som når vi hygger os med en kryds og tværs i ny og næ.

Det må nemlig gerne være SJOVT at skabe backlinks - både via kommentarer, men også den generelle branding hvor du gør opmærksom på dig selv gennem relevante indlæg hist og pist. Den som unikt fokuserer sin linkbuilding på KUN at skrive på DoFollow blogs vil gå glip af en hel del i forhold til den som netop tænker i BÅDE søgemaskiner og virkelige brugere.

Jeg får større respons på en velplaceret kommentar på en NoFollow blog som MANGE læser frem for at fokusere på rene DoFollow blogs med kommentarer som intet siger for de besøgende som læser kommentarerne.

God weekend - og held og lykke med udvidelsen af dit ordforråd. :-)

Ingen kommentarer: