mandag den 25. oktober 2010

Det er stadig resultaterne der tæller

Da jeg den 12. juli skrev artiklen "Det er resultaterne der tæller" gav jeg seriøst bud på hvorfor der BURDE være en brancheforening - men også om hvorfor det ikke nytter noget at skabe en akademisk uddannelse.

SEO rykker, og der er hele tiden justeringer.

Der er nogle langsigtede ting der ALTID har været gældende, og sikkert altid vil vedblive med at være god latin, og det er bl.a. følgende:


  • Godt indhold er vigtigt - og godt indhold indeholder en naturlig frekvens af de nøgleord du optimerer til.

  • Regelmæssige opdateringer - og ikke nødvendigvis indlæg hver eneste dag. En god tommelfingerregel kan sagtens være 2-3 indlæg om ugen, hvis det er det du føler dig inspireret til at skrive hver uge.

  • Pas på med at OVERoptimere. Læs "Pas på SEoO" hvis du ikke har læst den artikel.

  • Hjemmesiden bør validere. Den eneste kendte undtagelse jeg kender, er blogs på blogger.com/blogspot.com. Her kan blogs, af uransagelige grunde score højt, selvom siderne ikke validerer. Læs artiklerne "Kode der VALIDERER" og "Ordentlige resultater"

  • Jo flere gode backlinks, jo bedre. Indgående links er links til dine sider. Det antyder en vis kvalitet når mange linker til dit indhold - men der er faldgruber...Men der findes også andre strategier, og på det område begynder det at blive mere et spørgsmål om split-testing af hvad der virker for dig - for det er ikke nødvendigvis de samme metoder der skal bruges på enhver side.

Det er nemlig afhængig af hvad det enkelte problem er, før der kan bydes ind med en konkret strategi til hvordan du bedst optimerer din side. Det er derfor denne blog fokuserer på så mange forskellige områder. Kombineret får du et ordentligt resultat, men det kræver at du har et samlet billede af SEO ud fra samtlige 65 artikler der hidtil er skrevet.

Det bedste råd er derfor, om nødvendigt, at gennemlæse alle artiklerne, og besøge de kilder jeg linker til. Hvis du får gjort det nu, så har du et meget bedre grundlag til at lave din egen SEO på dine sider.

God fornøjelse, og læselyst. :-)

Ingen kommentarer: