mandag den 4. maj 2009

Hvordan du får gode links

Jeg vil i dag fortælle dig hvordan du får rigtig gode links til din blog (eller hjemmeside). Links er med til at øge din egen placering fordi links antyder en vis "kvalitet", i hvert fald set med søgemaskinernes øjne.

Du kan betale dig til links, men det ender lynhurtigt med at blive en pokkers dyr måde at anskaffe sig links på. Du kunne også tage kontakt til folk i din branche som gerne vil linke til dig. Når I kan supplere hinandens nicher er mange åbne for et link.

Til gengæld kan du også kigge efter portaler hvor du kan placere dine links. Mange steder kan du få gratis links, som altsammen er med til at profilere dig. Du skal tænke på, at det ikke handler så meget om hvordan du selv surfer på internet, men tværtimod om hvordan brugerne surfer rundt. Hvis du sørger for at fremhæve de links de steder hvor folk i din niche er, jo bedre er det at have links de steder. At du så samtidig forbedrer din egen placering i søgemaskinerne er vel en ekstra god bonus, ikke sandt?

Mange steder kan kommentar-feltet også være en god ting at bruge, men du bør være opmærksom på, at mange WordPress-blogs automatisk har sat "no-follow" tag på kommentarer således at du ikke får det ønskede udbytte af at din side nævnes bag dit navn. Til gengæld kan du så glæde dig over, at mange mennesker læser kommentarerne på forskellige blogs, og derved kan du få en del organisk trafik til den side du skriver i din kommentar.

Der kommer mere om links her på bloggen. God arbejdslyst med at skaffe dig gode links til dine sider.

Ingen kommentarer: